28 Ağustos 2019 Çarşamba

CS GO Hile 2019 Ağustos Güncel Wallhack Aimbot Hack





CS GO Hile 2019 Ağustos Güncel Wallhack Aimbot Hack

Cs go konularında geriye düşmüştük. Son zamanlarda bu farkı kapatmaya çalışacağız. Bol bol cs go hilesi ile karşınızda olacağız. Wallhack, aimbot, multitool, bhop, speed ve benzeri birçok farklı cs go hilesi sizler ile olacak. Cs:go hile temmuz 2019 paylaşımının ilki bu yazımız ile başlıyor. Yeni counter strike global offensive hilesi 19 Temmuz’da piyasaya çıktı. Şuan bir fix veya ban problemi yok. Eğer fixlenirse veya ban problemleri ile karşılaşılmaya başlanırsa bunu size duyurup, cs go hack 2019’u güncelleyeceğim.

CS:GO Wallhack Hilesi Nasıl Kurulur?

Hilenin kurulumu için paketlenmiş bir setup dosyası kullanacaksınız. Setup dosyasını kullanarak, cs go hile 2019 temmuyz kurulumu basit bir şekilde gerçekleştirilecek. Cs go hackin setup dosyasını kullanmadan önce aşağıda ki uyarılara göz atın:
*Counter strike global offensive wallhackin setup dosyasını yönetici şeklinde çalıştırın.
*Çalışan bir antivirüs programı varsa devre dışı bırakmanızı önermekteyim. Bu tabi ki bir opsiyon. Fakat cs:go hackin çalışmasını engelleyebilmekte.
* Eğer kurulum sırasında herhangi bir hata ile karşılaşırsanız, cs go hile setup dosyasını uyumluluk modunda başlatın. Önerilen uyumluluk modu ise win7’dir. (Hata verirse bu işlemi yapın, hata vermeden yaparsanız kurulum dosyalarını bozabilirsiniz)
Cs:go hile 2019 temmuz ayı wallhackin kurulumu hakkında diyeceklerim bu şekilde. Şimdi, biraz da bu hilenin özelliklerine değinelim.

Cs Go Hack Özellikleri Nelerdir, Kullanırken Nelere Dikkat Etmeli?

Glow Esp: f1
Radar Hile: f2 (düşman oyuncuların konumları ve hareket yönleri radarda gözükür)
Bunny Hop: Space
No Flash (Flaş bombası engelleme): f4
Chams Hile Wallhack: f5
Panik Butonu: delete (Admin, mod vb oyuna girer delete tuşuna basarsanız oyundan anında çıkarsınız.)
Kullanım konusunda fazla söyleyeceğim bir şey yok. Cs go hilesini kullanırken aimbotu açmayın sadece. Aimbot konusu sıkıntı oluyor. Hemen ban yiyebiliyorsunuz. Onun yerine aim asisti kullanmanızı önermekteyim.
İndirme linkleri videonun hemen altında yer almakta. İki tane indirme linki bulunmakta. Cs go hilesini indirirken bu iki linkten herhangi birini kullanabilirsiniz. Şifre: hilecin dir.
Şifre: hilecin
Previous Post
Next Post

0 yorum: