28 Ağustos 2019 Çarşamba

Pubg Lite Wallhack 2019 Aimbot D3D Esp Hile GÜNCEL



Pubg lite wallhack 2019’un Eylül ayına girerken 2. ve güncel versiyonu ile yayıma hazır durumda. Türkiye’nin ilk pubg lite hackini daha öncede biz paylaşmıştık. Artık pubg lite Türkiye’de oldukça popüler oldu ve pek çok kişi tarafından oynanmaya başladı. Bu durumda pubg lite hilelerinin erkenden fixlenmesine neden oluyor. Yani güncel olarak pubg lite wallhack hilelerini paylaşmak gerekli. Yeni pubg lite wallhack 2019’un güzel özellikleri var. Wallhackin yanı sıra aimbot özelliğinide bünyesinde barındırmakta.

Pubg Lite Hile Wallhack Kurulumu

Daha önce ki paylaştığımız hilelerdende bildiğiniz üzere, dosyalarımız rar dosyası içinde inmekte. Şifreyi girip bu rar dosyasından pubg lite hile kurulum dosyasını çıkartın. Kurulum dosyası ile pubg lite hacki kurduktan sonra, masaüstüne hilenin kısayolu gelecektir. Bu kısayola tıkladıktan sonra karşınıza siyah bir ekran gelecek. Bu ekranda bir takım kodlar gözükecektir. Bu aşamada korkmanıza gerek yok. İnjector ile pubg lite hilesi oyuna inject edilmektedir. Yani hile oyuna sızmaktadır. Bu aşama tamamlandıktan sonra oyun açılacak. Pubg lite’a girdiğiniz zaman hilenin özellikleri (wallhack ve aimbot) otomatik olarak açılacak. Ne yazık ki oyunu kapatmadan bu özellikleri devre dışı bırakma ihtimaliniz yoktur. Hileyi kapatmak için oyundan çıkıp tekrar girmeniz gerekmekte.

Pubg Lite Aimbot Wallhack Hilesi Uyarılar

  • İlk çalıştırdığınızda pubg lite hile hata verebilir, bu durumda kapatıp tekrar çalıştırın.
  • Uyumluluk problemi yaşarsanız, uyumluluk modunda win7’yi seçerek çalştırın.
  • Antivirüsler bazen pubg lite hilesini virüs olarak görebilmektedir. Bu durumda hile çalışmaz. Antivirüsü kapatıp tekrar çalışıtırın.
  • Oyunda hile kullandığınızı çok belli etmeyin. Çok fazla çatışmaya girmekten kaçının. Sadece kritik noktalarda çatışmaya girin. Bu şekilde hile kullandığınızın anlaşılması zorlaşacaktır.
  • Pubg lite hilesinin kodlarından kaynaklı herhangi bir ban riski yoktur. Sadece hile kullandığınızı belli ettiğiniz taktirde manuel ban yiyebilirsiniz. Anti hile sistemine yakalanma durumu ile karşı karşıya kalmazsınız.
  • Bu sayfayı düzenli olarak takip edin. Pubg lite hacke güncelleme geldiği zaman buradan paylaşılacaktır. Her zaman son güncel sürümü kullanmaya çalışın. Böylelikle herhangi bir problemle karşılaşmazsınız.
Şifre: hilecin
Previous Post
Next Post

0 yorum: