28 Ağustos 2019 Çarşamba

Zula Altın Hilesi | Za Hile | Güncel 2019 Zula Para Hack | Kanıtlı


zula za para hile 2019 güncel

Zula altın hilesi yani za hile 2019 tarihi ile güncel olarak paylaşıldı arkadaşlar! Uzun zamandır bu zula za hacki bekliyordunuz. En sonunda yeni gelen güncellemede, koruma aşıldı ve za hilesi sizlerle.  Zula para hilesini daha doğrusu za hilesini kullanarak kendi hesabınızda altın yaratabilirsiniz. Fakat program ne yazık ki sınırlama sunuyor. Sınırsız şekilde zula altını yaratmanız mümkün değil. Oyunda anormal durumlar ortaya çıkmaması için hilenin yapımcısı bir kısıtlama getirmiş. 2 günde bir 100 bin za yani altın yaratabiliyorsunuz. Bu kısıtlamayı getirmelerini anlayabiliyorum. Eğer bir anda 100 milyonlarca altını olan hesaplar ortaya çıksa zula altın hilesi hemen fixlenirdi. Çalışmaz hale gelirdi. Lakin bu miktarında sizlere yeterli olabileceğini düşünüyorum.
Önemli Not: Konuyu tam olarak okuyun arkadaşlar, zula za hilesinin kurulumun ve kullanımında bir sıkıntı yaşamayın. Kanıtlı video yazının alt kısmındadır. Şüphesi olan arkadaşlar izleyebilirler.

Zula Za Altın Hilesi 2019 Kurulumu

Yazının en alt bölümünde iki adet link var. Bu linklerden herhangi birisinden zula para hilesini indirin. İkisini birden indirmenize gerek yok.
  • İnen  setupu başlatın, setup gerekli olan dosyaların kurulumunu yapacaktır.
  • Kurulum bittikten sonra otomatik olarak zula altın hack başlatılacaktır. Otomatik olarak başlarsa hileyi kapatın. Oyuna girdikten sonra açmamız gerekiyor. Setup dosyasını yaparken bir hata yaptım. O yüzden direkt hile başlatılıyor. Kusura bakmayın.
  • Zulaya giriş yapın.
  • Sunucu ekranı geldikten sonra oyunu aşağı alın ve zula za hilesini aktif hale getirin.
  • Hilede ki “browse” kısmından zulanın kısayolunu seçin.
  • İstediğiniz altın miktarını kutucuğa yazın. Not: max 100 bin altın vermektedir. Daha fazla yazmayın, hata verir.
  • Program sizden bir süre beklemenizi isteyecektir, işlemin tamamlandığına dair uyarı gelince oyuna dönün.
  • Zula za altın hilesi hayırlı olsun, artık altınlarınızı dilediğinizce harcayabilirsiniz.
Not: 2 günde bir 100 bin altın yaratabilirsiniz. Art arda altın yaratmaya çalışmayın. Fakat farklı hesaplarınıza aynı gün içinde altın atabilirsiniz. Bir hesap için sınır 2 gündür.
zula sınırsız altın za para hile

Zula Para Altın Hilesinin Banlanma Riski Nedir?

100 bin altın sınırı olduğu için banlanma riskiniz oldukça düşük. Yani yöneticiler baktığı zaman hesabınızda bir anormallik görmeyeceklerdir. Ayrıca size önerim ana hesabınızdan ziyade yan hesabınızda kullanmanız. Yan hesabınızdan silah alıp, ana hesabınıza hediye etmeniz olacaktır. Bu sayede yakalanma riskinizi bir hayli düşürmüş olacaksınız.
Arkadaşlar zula za hile 2019’un kurulumunu, kullanımını videoda anlattım. Video kanıtımdır, yarattığım altını harcadım da. Yani yarattığınız altını harcayabiliyorsunuz. Aklınızda bir soru işareti varsa, videoyu da izleyebilirsiniz.
Şifre: hilecin
Previous Post
Next Post

2 yorum: