6 Aralık 2020 Pazar

BUS SİMULATOR MOD APK – PARA HİLELİ Güncel Mod APK 2020

 

BUS SİMULATOR MOD APK – PARA HİLELİ Güncel Mod APK 2020

 BUS SİMULATOR MOD APK – PARA HİLELİ Güncel Mod APK 2020
OKUNUYOR BUS SİMULATOR MOD APK – PARA HİLELİ Güncel Mod APK 2020

Bus Simulator PARA HİLELİ APK, otobüs sürme ve simülasyon türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Ovidiu Pop firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız otobüs ile bulunduğunuz şehirlerde yolcuları taşımak, görevleri tamamlamak ve para kazanmaktır. Bus Simulator içinde yaşanan maddi sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, tüm otobüslerin kilidi açık hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yolcularınızı mutlu edebilirsiniz. Uzun yollar, özel otobüsler, yolcular ve dahası sizleri bekliyor. Bus Simulator sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Bus Simulator Original Play Store’da 1.500.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Bus Simulator Original v3.8 MOD APK İNDİR – 309MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

KURULUMU

Bus Simulator Original v3.8 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Bus Simulator Original 3.8 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Bus Simulator Original 3.8 otobüs hile apk : oyun içindeki tüm otobüslerin kilidi açıktır.

İNDİRMELER HAKKINDA

Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

dosya indirme sorunu için
Bilgilendirme 2 : Bazen “Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi.” hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda “Dosya Açılamıyor” hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bus Simulator Apk

Mobil oyunların hayatımızda büyük bir ilgi görmesi ile bilgisayar oyunları yavaş yavaş mobil versiyonlara yönelmektedir. Herkesin cep telefonlarından düzenli olarak oynadığı oyunlar bulunmaktadır. Boş vakitlerinizi geçirmek adına kaçınılmaz bir fırsat oluyor. Üstelik gelişmiş grafikler ile sunulan oyunlar gerçekçiliğini koruyor. Bu grafikler ile beraber simülatör oyunları geliştiriliyor. Böylece gerçekçi grafikler ile birlikte daha heyecanlı bir oyun oynayabiliyorsunuz. Bus Simulator Ultimate bu konuda karşınıza çıkan en gerçekçi oyunlar arasındadır. Otobüs simülasyonu oyunu olması ile beraber sizlere farklı deneyimler yaşatmaktadır. Oyun içerisindeki grafikler, fizik kuralları ve planlanan görevler tamamen gerçek hayata uygun şekilde hazırlanmıştır. Oyun severlerin en gerçekçi performansı yakalamaları için detaylı bir şekilde hazırlanmıştır.

Previous Post
Next Post

0 yorum: