6 Aralık 2020 Pazar

Bus Simulator Ultimate Hile Mod Apk Güncel Hile | Otobüs Simulator Ultimate [2020]

 Bus Simulator Ultimate Hile Mod Apk Güncel Hile | Otobüs Simulator Ultimate [2020]

 Bus Simulator Ultimate Hile Mod Apk Güncel Hile | Otobüs Simulator Ultimate [2020]
OKUNUYOR Bus Simulator Ultimate Hile Mod Apk Güncel Hile | Otobüs Simulator Ultimate [2020]

Bus Simulator Ultimate Hile Mod Apk Güncel Hile (Otobüs Simulator Ultimate) hile güncel apksı modu indiriebilirsiniz.Fixlenmeden kaldırılmadan indirin !

Zuuks Games, Truck Simulator 2018: Europe, Euro Truck Driver 2018: Truckers Wanted ya da Truck Simulator 2017 benzer biçimde simülasyon oyunlarıyla meşhur bir oyun yayıncısıdır. Bu kamyon sürüş simülasyon oyunlarına ayrıca, yeni deneyimler getirmek için başka projeler de yaptılar. hayranlar. Ve kısa bir müddet sonra, Bus Simulator: Ultimate piyasaya sürüldü. Bu oyunda, önceki sürümler benzer biçimde mallar yerine yolcu taşımak için bir otobüs kullanacaksınız. Sürüş simülasyon oyunlarını seviyorsanız, Bus Simulator: Ultimate olmazsa olmaz bir oyun olacak

Bir şoförsünüz ve göreviniz yolcuları şehrin öteki yerlerine taşımak. Her vazife, farklı bir rotada sürmek zorunda kalacak. Oyuna adım atmak için, garaj arabalarına geleceksiniz, mevcut otobüsleri seçecek ve kokpite gireceksiniz. Ekranın alt kısmında, aracı çalıştırmak için “başlat” düğmesine basarsınız. Bundan sonrasında, yolcuları almak için ilk durağa gitmeniz icap eder. Bir tek arabanın kapısını açmanız gerekir, yolcular otomatikman otomobile binecek, bilet otomatikman satılacak ve onlardan para alacaksınız. Rota esnasında, yolcuları almak ve bırakmak için istasyonlarda durmanız icap eder. İstasyonları görmezden gelirseniz, yolcular istedikleri yere gidemezler, yakınma ederler ve bu da araba üreticinizin standardını düşürür. Sadece, otomobilinize yakıt ikmali yapmak için benzin istasyonlarına uğramayı ihmal etmeyin.

Bus Simulator Ultimate olan birtakım sorunlardan ve satın almaların cok bahalı olğunu anlayarak sizlere MOD APK kısaca Müddetsiz para sunuyoruz. bu sayede bütün araçaları satın alabilir, arzu ettiğiniz tuningi yapa bilisiz. Bunun için bir tek Bus Simulator Ultimate Hile Mod Apk dosyamızı indirip kurunuz  peşinde cache dosyasını SD/Android/obb a taşıyın ve oyuna giriş yapın. Hile.hepimiz olarak Oyunun keyfini doya doya çıkarmanızı dileriz.

Previous Post
Next Post

0 yorum: