5 Mayıs 2021 Çarşamba

Suspects Gizemli Malikane Mod APK İNDİR VE YÜKLE

 

Suspects Gizemli Malikane Mod APK Nasıl İndirilir

Suspects Gizemli Malikane hileli Apk ile herşeyi sınırsız elde edebilirsiniz. Tüm kostüm kilitlerinin açık olduğu Suspects Gizemli Malikane Mod APK İndirin ve eğlenceyi doruklarda yaşayın.

Suspects Gizemli Malikane Mod APK Nedir

Konakta gizemli bir cinayeti çözmeye davet edildiniz! 9 gerçek oyuncuyla oynayarak gizemli cinayet vakasını çözmeye çalışın. Katilin kim olduğunu bulmak için araştırma görevlerini yerine getirin. Ancak dikkatli olun, bu kolay bir iş değildir: Katil grubun içindedir ve soruşturmayı “sabote etmek” için elinden geleni yapacaktır! İki tur arasında, siz ve diğer oyuncular kimin katil olabileceğini tartışacaksınız.

Bu sosyal muhakeme oyununda herkes şüphelidir. Diğer oyuncularla canlı tartışmalar yapmak için entegre sesli sohbet işlevini kullanın. Ceset nerede Herkes nerede? Hangi görevi yerine getiriyorlar? Kiminle konuşuyorlar? Kim şüpheli şeyler yapıyor? Tartışmadan sonra oyun sizden oy vermenizi isteyecek. Şüpheliyi binadan çıkarmak için oy verin ve içgüdünüze güvenin. Ama lütfen unutmayın: Masum bir misafirden şüphelenirseniz ve onu malikaneden kovmak için oy kullanırsanız, katilin oyunu kazanmasına yardım edeceksiniz!

Oyunu en yakın arkadaşlarınla veya benzer beceri seviyesine sahip, oyunun belirleyeceği başka oyuncularla oynamayı seçebilirsin.

Bu oyun sürekli geliştirilmeye devam ediyor ve yeni haritalar, görevler ve özellikler seni bekliyor. Suspects, tüm arkadaşların ve aile üyelerinin birlikte tadını çıkarabileceği bir oyundur!

Android ve iOS için Suspects: Mystery Mansion mod apk ile akıllara durgunluk veren bir soruşturma yaşayın. İndirin ve oyun hesabınıza Sınırsız Kaynaklar alın.

Oyunumuzun İsmiSuspects: Mystery Mansion Mod ApkPlatformAndroidMOD ÖzellikleriHerşey SınırsızBoyut137MVersiyon0.5.1KategoriAksiyonRoot İhtiyacı?YokBedelBeleşOrjinal İndirme YeriGoogle Play

Suspects Gizemli Malikane Mod Özellikleri:

  • Sınırsız Kaynaklar
  • Kurulumu ve kullanımı kolay
  • İndirmesi ücretsiz
  • Şüpheliler: Tüm Android sürümlerinde çalışan Mystery Mansion Mod APK
  • Yasaklama önleme sistemi
  • Cihazınızı köklendirmenize gerek yok

Suspects Oyunu hakkında

Cinayet gizemi, belirsizlik bu sözler zihninizde çalıyor mu? Cevap apaçık bir evet. Bu, gizem türünün etkisidir. İnsanlara gerilim dalgalarını kolayca hissettirebilir ve koltuklarının kenarında durabilir. Ayrıca filmlerde ve dramalarda en popüler türlerden biri olarak bilinir. Ayrıca çevrimiçi oyunlar söz konusu olduğunda en popüler türlerden biridir. Şüpheliler için beklenti: Gizemli Köşk, bu türün popülaritesi hakkındaki ifadeyi haklı gösterebilir.

Oyun henüz oyuncular için açılmadı, ancak insanlar fırtına gibi ön kayıt yaptırıyor. Oyunla ilgili küçük ya da büyük ayrıntıları veya güncellemeleri kaçırmak istemiyorlar. Oyun hakkında konuşalım ve insanları oyunun piyasaya sürülmesi konusunda bu kadar istekli yapan şeylere bakalım. Piyasada çeşitli gizemli oyunlar bulunsa da insanlar oyunu denemeyi dört gözle bekliyorlar.

Gizemi arkadaşlarınızla çözün

Kim arkadaşlarıyla eğlenmekten hoşlanmaz? Herkes oyun oynarken hissettiği heyecanı arkadaşlarıyla paylaşmak ister. Arkadaşlarınızla bir gizem oyunu oynamaktan daha heyecan verici ne olabilir? Şüpheliler: Gizemli Köşk, 10 kişilik bir grup gerektirir. Oyuna katılmak için dokuz gerçek kişiye daha ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızdan sizinle oyuna katılmalarını isteyebilirsiniz. Konakta düzenlenen cinayet gizemini çözmek için size katılmalarını isteyebilirsiniz.

Araştırma görevleriyle ipuçları alın

Cinayeti çözmek için ipuçlarına ihtiyacınız var. Bu apaçık bir şey, bu yüzden araştırma görevini gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan ipuçlarını elde etmek için. Bu görevler sadece ipuçlarını bulmana yardımcı olmayacak, aynı zamanda katilin kimliğini yavaş yavaş bulmana da biraz daha yaklaştıracak. Ancak göründüğü kadar kolay değil. Bükülmenin ortaya çıktığı yer burasıdır. Katilin kimliğini araştırırken çok dikkatli olmalısın.

Katil kimliğini bulmak zor

Daha önce de belirtildiği gibi, katili bulmak kolay bir iş değil. Spoiler ister misin? Tamam, işte burada, katili bulmanın zor bir iş olduğu söyleniyor çünkü katil grupta. Duyduğunuzda şok olsanız en iyisi olur. Genelde, en zor şey, gruptan kimin katil olduğunu bilmemenizdir. Aynı zamanda gruptaki katilin kimliğini ve ipuçlarını tartışmalısınız. Bildiğiniz her şeyi açıklayamayacağınız için çok dikkatli olmalısınız. Katil, soruşturmayı öldürmek için her şekilde gidecek.

Şüpheliyi tahliye etmek için oy verin

Katilin kimliğini tartıştıktan sonra. Gruptan zanlının tahliyesi için oy vermesi istenecek. Şüpheliye oy vermeniz gereken ipuçlarının yanı sıra içgüdülerinizi de kullanmalısınız. Çok dikkatli olmalısın çünkü yanlış bir seçim yaptıysan sonunda katilin oyunu kazanmasına yardım ediyorsun. Isnn’t Suspects: Mystery Mansion akıllara durgunluk veren bir oyun. Sadece oyunu bekleyin ve bu heyecanı yaşayın. Şüpheliler: Gizemli Köşk mod apk’yı indirerek Sınırsız Kaynak elde edin.

Android’de Suspects Gizemli Malikane MOD APK nasıl indirilir ve yüklenir

Mod apk dosyasının kurulumu çok kolaydır:

Aşağıdaki indirme düğmesini tıklamanız yeterlidir

Ücretsiz İndirme Sitesine Git

Telegram Grubumuza Katıl

Dosya indirilene kadar bekleyin ve ardından açın
Şüpheliler: Mystery Mansion Mod Apk dosyasını Android cihazınıza yükleyin
İçindeki talimatları izleyin
Modu Başlatın ve Keyfini Çıkarın

Ayarlarınızda “Play Store dışındaki kaynaklardan yüklemelere izin ver” kutusunu işaretlediğinizden emin olun.

SSS:

Suspects: Mystery Mansion’da nasıl daha fazla ödül alabilirim?

Şüpheliler: Gizemli Köşk hileli mod apk’mız ile sitemizden ücretsiz indirerek Sınırsız Kaynak elde edebilirsiniz.

Bu MOD ücretsiz ve% 100 güvenli midir?

Hiçbir risk almadan mod .apk’ımızı indirin. Ayrıca ücretsiz ve kullanımı kolaydır. Cihazınızı köklendirmenize gerek yok.

Latest
Next Post

0 yorum: